Cautare

3860 de rezultate pentru "muresan gheorghe" (3.11 secunde)
Faptul ca acesti doi oameni din interiorul partidului, Macovei si Preda, au tot pisat pe chestia asta, a facut ca la ora actuala, desi PDL este cel mai avansat din punctul asta de vedere, si nu i-am prea auzit vorbind de Traian Remes, de Muresan, de Voicu...
Senatorul Sorin Bota, presedintele grupului interparlamentar de prietenie Romania - Italia, se afla in acest moment in Italia, la Vatican, si participa la ceremonia de ridicare a Preafericitului Lucian Muresan - Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica si presedinte al Conferintei Episcopilor Catolici din Romania - la rangul de cardinal.
reprezentantul sau, Sigfried Muresan a fost numit purtator de cuvant al PPE! Cand te gandesti ca putea fi EBA, care i-a cedat acestuia locul sau.
La Ciceu Mihaiesti, candidatul PSD, Valentin Muresan, a obtinut 584 de voturi din cele 736 valabil exprimate. La Runcu Salvei, primar a fost ales candidatul Aliantei D.A.
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine.
Alaturi de el, la competitia din cadrul Congresului care se va desfasura la 21 ianuarie s-au mai inscris Victor Ciorbea, Ioan Avram Muresan, ßerban Radulescu si Lucian Orasel.
Alexandru Sassu, presedintele director general al SRTV a fost audiat luni la Comisiile de cultura in legatura cu difuzarea de catre televiziunea publica a inregistrarii intalnirii dintre Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan.
Remea a demisionat joi din functia de ministru al Agriculturii, dupa ce postul national de televiziune a difuzat imagini din inregistrarea video a intalnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Muresan.
Printre ei, oameni care au muncit mult pentru acest partid, Ovidiu Muresan, Adrian Maga sau Nicolae Leuce. Eu nu am umblat niciodata dupa functii si cred ca mai importanta este munca pentru partid.
Trei dintre generalii PSD - Anghel Iordanescu, Gabriel Oprea si Mircea Muretan ar putea sa-si piarda dreptul de a purta uniforma militara pentru ca s-au fotografiat cu aceasta in afisele electorale.
Ioan Avram Muresan - ora 10:30; Decebal Traian Remes - ora 11:00; Daniel Daianu - ora 11:30;
Ca sarcina, ca initiativa, fiecare a pornit, avem grupurile noastre, discutam cu lumea, oferim pliante, spunem de ce Mircea Geoana e candidatul nostru la presedintie", a declarat Zaharia Muresan, vicepresedinte PSD Sangeorz de Padure.
Doru Dancus a ajuns sa fie candidatul PNTCD dupa ce mai multe factiuni din cadrul gruparii politice au incercat fiecare sa-si impuna propriul candidat, unul din numele vehiculate a fost cel al fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan, recent condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie.
La Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj sunt disponibile 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii romi si 1 loc pentru alte minoritati).
Au venit, in schimb, politicieni si ex-sefi de servicii precum Decebal Remes, Ioan Avram Muresan, Vlad Rosca, Catalin Harnagea. Dupa 5 ani de bajbaieli sterile, gruparea a sucombat prin absorbtia de catre PNL, marcand, totodata, sfarsitul definitiv al carierei politice a fostului presedinte Emil Constantinescu.
-Ghita Muresan Poze simpatice pentru gugustiucii de acasa. N-am chef sa scriu un articol foarte savant, asa ca inventarul de mai sus e suficient.
Sindicalistii romani au participat la marsul de la Bruxelles pentru "locuri de munca mai multe si mai sigure, pentru drepturi sociale fundamentale, care sa permita integrarea Romaniei in Europa sociala ", a declarat Adolf Muresan, presedintele Federatiei Sindicale Univers.
Ruxandra Muresan, directorul magazinului Carrefour Express Oradea, ne-a declarat ca supermarketul are un raport bun calitate-pret, preturi mici si servicii pe masura.
Din partea Bancii Nationale au mai participat la intalnirea cu parlamentarii, consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, economistul-sef Valentin Lazea, directorul Directiei de supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, si consilierul BNR Mircea Muresan.
- Anna Lesko, cantareata de succes (desi o parvenita, complet lipsita de talent artistic) sau marele baschetbalist Gica Muresan (un semianalfabet care abia zice doua vorbe) iti arata de ce trebuie sa vorbesti aiurea de sute de euro pe luna la mobil.
google-analytics.com